21o

Комісія порушень не виявила

  • 2024.08.16 15:53
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 68

Комісія порушень не виявила
Відновила свою діяльність постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою територій Калуської міської територіальної громади.


До складу комісії входять представники управління житлово-комунального господарства, інспектори сектору благоустрою муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій, а також – представники управляючих компаній та комунальних підприємств «Калушавтодор» і «Калуська енергетична Компанія».


16 серпня обстежували міжбудинкову територію, якою опікується управляюча компанія ТзОВ "УК "Теплодім". А саме – простір, обмежений вулицями Героїв України, Січових Стрільців, Василя Стуса, Богдана Хмельницького. Члени комісії вивчали стан, в якому утримуються території спільного та загального користування і прибудинкові території: чи покошена трава, чи немає відкритих люків, чи відновлено благоустрій після проведення земляних робіт, чи в належних умовах сміттєві майданчики, чи немає великогабаритного сміття тощо. Як правило, виявлені в ході рейду недоліки фіксуються у спеціальному журналі контролю і на фото. На них вказують управляючим компаніям і зобов’язують виправ

ити. В окремих випадках муніципальна інспекція складає приписи для усунення порушень.


Відрадно, що цього разу комісія жодних порушень стану благоустрою не виявила. Територія прибрана, газони покошені, кущові насадження акуратно підстрижені. У наявності – спільний результат сумлінної роботи комунальників і свідомості та культури мешканців.


Постійно діюча комісія з контролю за станом благоустрою планує здійснювати обстеження міжбудинкових територій щочетверга.

Інші новини