16o

Відбулось засідання постійної комісії Калуської міської ради з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики

  • 2023.10.24 13:18
    • Громада
  • 145

   На порядок денний засідання постійної депутатської комісії з питань гуманітарної роботи, законності та антикорупційної політики, що відбулося 23 жовтня, винесли 16 питань.

  Першими з черги розглянули питання стосовно молодіжної політики, молоді та спорту. А саме: «Про внесення змін до Статуту ДЮСШ Калуської міської ради», «Про припинення юридичної особи Калуський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» в результаті ліквідації», щодо Молодіжної ради при Калуській міській раді.

   Заслухали звіти керівників про роботу підприємств: КП «Міський парк культури і відпочинку ім. Івана Франка» за 2021-2022 роки, КНП «Калуська міська лікарня», КНП «Калуська ЦРЛ».

   Члени комісії розглянули питання про внесення змін до цільових програм «Розвиток культури Калуської МТГ» та «Духовне життя Калуської МТГ» на 2023-2025 роки; до Програми соціального захисту та до Програми надання підтримки внутрішньо переміщеним особам.

   Також обговорили проєкт Договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільних проектів та проєкти Угод про побратимство між Калуською міською територіальною громадою та містами Векше (Швеція) і Лох’я (Фінляндія).

  Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань в ході пленарного засідання сесії Калуської міської ради 26 жовтня.

Інші новини