14o

Інформуємо мешканців громади, що на території нашої області продовжує діяти комендантська година

  • 2022.12.27 13:12
    • Громада
  • 300
   Завершується рік, у якому наша держава, всі українці, мужньо протистоять російському окупанту вже 305 днів. Визвольна війна з ворогом, на жаль, продовжується, хоч щодня все ближче наша Перемога. Зрозуміло, що у наших тилових населених пунктах, кожен намагатиметься зустріти прийдешній новий рік та відсвяткувати (відзначити) Різдвяні свята у затишному сімейному колі з молитвами за якнайшвидше повернення з війни рідних, близьких, друзів чи знайомих.
  ???? І сьогодні є не зайво нагадати мешканцям Калуської громади, що у ніч з 31 грудня на 1 січня 2023 року на території нашої області продовжуватиме діяти комендантська година. Як і зазвичай, вона розпочнеться о 23:00 год і триватиме до 5:00 год. та не змінюватиметься й на свята.
   ????Під час комендантської години забороняється❗ перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток. Також не можна їздити містом на автомобілях. Пересуватися можуть тільки працівники підприємств, які забезпечують життєдіяльність громади (аварійно-диспетчерські служби газового-, електрогосподарства, управляючих компаній та Калуської енергетичної Компанії).
   Правоохоронці контролюватимуть дотримання всіх вимог воєнного стану, зокрема і заборони на піротехнічні засоби.
☝️Просимо мешканців громади зважати на режим комендантської години та не порушувати його.
Інші новини