17o

Командування Очаківської військової частини, яка є підшефною Калуській громаді, вручило відзнаки калушанам

  • 2022.09.02 16:12
    • Громада
    • Надзвичайні ситуації
  • 760
Очаків один з перших прийняв на себе удар 24 лютого 2022 року під час повномасштабного вторгення росії в Україні. І до сьогоднішнього дня мужньо тримає оборону. Це українська фортеця на Чорному морі.
І ми пишаємося, що одна з Очаківських військових частин є нашою підшефною. Ми гордимося мужністю та силою волі очаківців. Сьогодні міський голова Анрій Найда мав за честь отримати від командира військової частини, капітана І рангу Віталія Харченко почесну відзнаку.
За дорученням командувача Військово-Морських Сил ЗСУ Олексія Неїжпапи Віталій Юрійович вручив пам’ятні знаки за сприяння Військово-Морським Силам України також Наталії Кінаш, заступниці міського голови, Івану Дембичу, начальнику управління ДСНС та підприємцям Володимиру Пукішу, Сергію Селюху і Володимиру Кузику.
Командир частини дякував кожному мешканцю громади за підтримку та допомогу, яка для них є дуже необхідною. Особливо вона була потрібна у перші місяці війни. І тоді, і зараз наша громада активно допомагає військовослужбовцям. На сьогодні є потреба у безпілотниках, каже військовослужбовець.
Візит на Прикарпаття – це невеликий відпочинок перед наступним боєм. Адже бійці вже 6 місяців героїчно протистоять російському ворогу!
В Очаків наші гості повезуть калуські сувеніри. А ще нашу віру в силу та незламність ЗСУ!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Інші новини