25o

Командир Калуського батальйону, калушанин Сергій Бенько тримав бойову нагороду «Срібний хрест»

  • 2024.08.29 14:12
    • Громада
  • 51
Командир 79 батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ імені полковника Дмитра Вітовського Сергій Бенько отримав нагороду «Срібний хрест».


Нагородив майора Сергія Бенька Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський. Відповідний указ підписаний 22 липня 2024 року.

Вітаємо! Дякуємо за мужність, за силу волі, за витримку, за професіоналізм! Успішного виконання бойових завдань та якнайшвидшої Перемоги!

Довідка.
Срібний хрест – нагорода, що вручається особам офіцерського складу Збройних Сил України за особистий внесок у справу розбудови й розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення антитерористичних та об’єднаних операцій, а також операцій із підтримання безпеки та миру, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової, внутрішньої служби у повсякденній діяльності.
Нагрудним знаком, як правило, нагороджуються особи, які раніше нагороджувалися нагрудним знаком «Сталевий хрест» або у разі здійснення особою визначного вчинку.14:11
Інші новини