14o

Команда професійних психологів Калуша

  • 2022.04.13 13:55
    • Громада
  • 294

У час, коли особливо потрібна підтримка, де багато невизначеності, страху, болю та надії психологи нашої громади об’єднались, щоб надавати безоплатні кваліфіковані консультації для тих, хто потребує емоційної підтримки, психологічної допомоги.

«З нами можна спокійно поділитися переживаннями, відволіктися від складних емоцій та підставити плече допомоги іншим», - зазначають психологині.

Спільнота психологів Калуша пропонує події та індивідуальні консультації, групи підтримки для того, щоб запобігти, або зменшити вплив воєнних подій на психічний стан людей.

У цей складний час важливо, щоб кожен робив свою роботу. Не всі можуть стояти на позиціях зі зброєю. Кожен із нас є Героєм, який допомагає рятувати Україну по своєму. Ми обов'язково переможемо і це буде наша спільна перемога.

За місяць роботи спільнотою проведено чималу кількість безоплатних консультацій для ВПО та родин військових: близько 40 індивідуальних консультацій та  більше 30 занять з дітьми, 14 відкритих подій (терапевтичні музичні сесії, заняття з арт-терапії, метафоричного малювання, кавовий арт, правопівкульне малювання, тілесна підтримка, дихальні практики та медитація, спортивні заняття, зустріч з театром "ЛюбАрт" та тренінг «Емоції в двох словах», поїздки психологинь в садибу "Джерело").

Нагадуємо, що 12 березня 2022 була організована та проведена перша подія-зустріч для дітей з селища Київської області, що проживають в одному з дитсадків Калуша.

Також, слід зазначити,  що всі події проводяться регулярно щотижня, а заходи в рамках проєкту «Спільнота психологів Калуша» безоплатно!

 

Формування групи за попереднім записом:  066 682 75 10, 095 002 54 85.

Інші новини