Коляда мандрує громадою…

  • 2024.01.01 13:00
    • Громада
  • 126

Зразковий театр пісні «Гармонія» продовжує проведення благодійних заходів. Із приходом різдвяних свят із благодійним вертепом не тільки пробуджує у серцях слухачів непохитну віру, а й збирають допомогу на ЗСУ. Нещодавно провели виступи в храмах сіл Новиця та Бережниця. Благодійні кошти в сумі понад 50 тис. гривень перерахували на потреби вйіськовослужбовців. «Якщо у серці живе віра у світле майбутнє, то новонароджений Ісусик обов'язково здійснить всі наші найзаповітніші бажання і принесе нам омріяну Перемогу», - зазначають вихованці центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді.

У переддень Нового року відомий боднарівський вертеп завітав в одну з лікувальних установ міста. Своїм потужним співом та неймовірною силою духу наповнив усіх, хто сьогодні там поправляє своє здоров’я.

Чотири вертепи та Маланка – стільки було учасників дійства «Битва вертепів – 2023», яке зорганізували та вперше провели нещодавно калуські пластуни. Колядники змагалися на сцені Концертного залу. «Уявити тільки - битва власних вертепів. Це було неймовірно і святково», - зазначили представники пласту станиці Калуш.

Інші новини