8o

Коли завершиться опалювальний сезон у Калуській громаді?

  • 2024.03.26 10:50
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
    • Міська рада консультує
  • 107

Рекомендації по завершенню опалювального сезону 2023-2024 надійшли від департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОВА. У листі зокрема йдеться: «У зв'язку з підвищення середньодобової температури зовнішнього повітря та тенденції до ї подальшого підвищення в березні місяці, рекомендуємо завершити опалювальний сезон 2023-2024 років до 31.03.2024 у житловому фонді, соціальній сфері, установах, організаціях». Підставою таких рекомендацій обласної адміністрації є відповідний лист Офісу Президента.

Про передчасне завершення опалювального сезону наголосив в інтерв’ю медіа і голова правління «Нафтогазу України» Олексій Чернишов: «Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на плюсову температуру, це відбудеться наприкінці березня».
У Калуській громаді рішення про завершення опалювального сезону 2023-2024 прийматимуть на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради 29 березня. І керуватися будуть чинним законодавством, яким передбачено закінчення опалювального періоду при перевищенні середньої температури зовнішнього повітря +8 С протягом трьох діб.

Інші новини