13o

КНП "Калуська ЦРЛ" отримало медикаменти за результатами перемоги в грантовій гуманітарній програмі "Гуманітарна солідарність" Міжнародного фонду "Відродження"

  • 2022.06.14 08:18
    • Актуально
    • Охорона здоров'я
  • 453

КНП «Калуська ЦРЛ» подало заявку та стало переможцем у грантовій гуманітарній програмі «Гуманітарна солідарність», що реалізовується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві  та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V., метою якої є забезпечення швидкого реагування та задоволення гуманітарних потреб вразливих груп цивільного населення в умовах війни росії проти України.

     За результатами відбору КНП «Калуська ЦРЛ» отримало благодійну допомогу у вигляді лікарських засобів на суму понад 341 тис. грн., які будуть використані для надання невідкладної медичної допомоги особам, які постраждали внаслідок війни, а також для їх реабілітації. 

   Над підготовкою та поданням заявки працювали заступник начальника управління – начальник відділу підприємництва та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків спільно з економістом КНП «Калуська ЦРЛ» Уляною Грабарською.

Інші новини