26o

Відбулися засідання комісій щодо вирішення питань соціального захисту населення

  • 2023.11.15 17:23
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 345

15 листопада 2023 року під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання комісій з питань: 

- надання одноразових матеріальних допомог для встановлення опалення. На засіданні було розглянуто 12 звернень громадян, та прийняті відповідні рекомендації щодо надання допомог.    

- надання одноразових грошових допомог для спорудження надгробку на могилі загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України. На засіданні було розглянуто 3 звернення громадян, та прийняті відповідні рекомендації щодо надання допомог. 

  - надання інших видів одноразових допомог (онкологічним хворим, сім’ям загиблих, зниклих безвісти, померлих та захоплених в полон Захисників України пораненим Захисникам України, на вирішення матеріальних проблем, дітям з інвалідністю). 

          Клопотання голови правління ГО «Прикарпатбат Чорнобиль» Ярослава Олійника, про надання одноразової грошової допомоги з нагоди вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС до «Дня ліквідатора» (29-ти особам). 

       Клопотання голови ГО «Калуської міської організації ветеранів війни» Петра Мудрика, про надання одноразової грошової допомоги з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю (3-м особам). 

      Клопотання директора Територіального центру соціального обслуговування м.Калуша Надії Рим, про надання одноразової грошової допомоги з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю (20-ти особам). 

          Клопотання голови Калуської міськрайонної організації інвалідів Олени Білоус, про надання одноразової грошової допомоги з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю (71-й особі).  

Клопотання голови Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану Володимира Сорохтея, про надання одноразової грошової допомоги з нагоди відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю (53 особам).

      Клопотання старости Студінського старостинського округу Марії Стасюк, про надання одноразової грошової допомоги ВПО на придбання дров (15-ти особам). 

Загалом, на засіданні було розглянуто 105 звернень громадян та клопотання на 191 особу та прийняті відповідні рекомендації щодо надання допомог.

Два питання щодо призначення опікунів розглянули на засіданні опікунської ради.

На засіданні міської комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом розглянуто питання щодо додаткового розподілу перевізникам коштів, виділених з місцевого бюджету Калуської міської територіальної громади на ІІ півріччя 2023 року для відшкодування за перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних маршрутах загального користування та до садово-городніх масивів Калуської міської територіальної громади.

Інші новини