13o

До відома мешканців міста Калуша! 23.02.2021 року виконавчим комітетом Калуської міської ради прийнято рішення №65 «Про демонтаж малих архітектурних форм в м. Калуші».

  • 2021.02.24 11:06
    • Громада
    • Архітектура
  • 735

Цим рішенням затверджено перелік малих архітектурних форм (тимчасових споруд), які встановлені на земельних ділянках без дозвільних документів, що посвідчують право користування земельними ділянками або без дозвільних документів на їх встановлення, вказаних в додатку до рішення та зобов’язано власників малих архітектурних форм здійснити їх демонтаж   до 22.03.2021 року.

     В разі невиконання вимог, вказаних в пункті 2 зазначеного рішення власниками малих архітектурних форм, демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм буде здійснено силами  комунального підприємства та нараховано суму коштів, яка підлягає відшкодуванню власниками (користувачами) малих архітектурних форм за їх демонтаж.

Перелік малих архітектурних форм, які підлягають демонтажу та встановлені на земельних ділянках без документів, що посвідчують право користування земельними ділянками або дозвільних документів на їх встановлення

№ п/п

Місце розташування МАФ (адреса)

Власник МАФ

Орієнтовний розмір МАФ

Примітка

 

1

вул.Драгоманова,8

не встановлено

5.0 м х 6.0 м

павільйон

2

вул.Драгоманова

не встановлено

2.0 м х 2.0 м

кіоск

3

вул.Драгоманова

не встановлено

2.0 м х 2.0 м

кіоск

4

вул.Б.Хмельницького, 49

не встановлено

3.0 м х2.0 м

кіоск

 вул. Драгоманова,8

вул. Драгоманова

 

вул. Б. Хмельницького,49

Інші новини