2o

Кілька кроків до щастя

  • 2021.09.30 08:22
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 277

    

День усиновлення – це свято, яке щорічно відзначається 30 вересня в день пам’яті святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії. Це свято життєвої мудрості та досвіду, свято великої душі та великого терпіння, а головне милосердя та любові.

     Статусу батьків ми набуваємо з появою дітей (народжених чи усиновлених), проте батьками стаємо лише тоді, коли по - справжньому навчимося відчувати, розуміти, приймати та любити дитину. А ще й тоді, коли дитина розуміє, відчуває та приймає нас. Усиновлення – це особлива дорога батьківства – благородна, складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами. Це безмежне розуміння та бажання принести дитині трепетну мить радості і щастя.

     Щиро вітаємо з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята, –прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, а особливо усиновлювачів, які стали небайдужими до долі дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і зробили всього кілька кроків їм на зустріч, які складалися по-перше, з любові до дітей, по-друге, надії зробити їх щасливими, по-третє, віри в майбутнє.

     Якщо Ваше серце відкрите для  маленької самотньої людини, ми готові вам допомогти. Зробіть перший крок – зверніться до служби у справах дітей Калуської міської ради за адресою: вул. С.Бандери,18, м. Калуш та отримайте усю необхідну інформацію.

 

З повагою, Служба у справах дітей Калуської міської ради

 

Інші новини