7o

Зустріч міського голови з керівниками підприємств Калуської громади

  • 2021.02.02 17:28
    • Громада
    • Економіка
  • 1161

02 лютого 2021 року відбулася зустріч міського голови Андрія Найди з керівниками підприємств Калуської територіальної громади. Участь у зустрічі взяли керівники від 26 підприємств та організацій Калуської громади.

По порядку денному обговорювалися проблемні питання підприємств  та шляхи їх вирішення, бачення напрямків стратегічного розвитку Калуської громади, перспективне бачення розвитку підприємств та громади загалом, питання можливості шефської допомоги дошкільним та шкільним навчальним закладам.

Головним проблемним питанням стало розробка Стратегії розвитку Калуської громади на 2022-2030 роки, а також можливість отримання благодійної допомоги з боку представників бізнесу  на її написання. В результаті, заступник генерального директора з економіки та фінансів ТзОВ «Карпатнафтохім» Ярема Рудик запевнив всіх присутніх про надання спонсорської допомоги, оскільки громаді потрібна стратегія для розвитку громади на майбутнє.

На завершення міський голова підкреслив, що дієвого соціально-економічного розвитку можна досягти тільки у спільному діалозі «бізнес-влада-громада», а також про  відкритість для   подальшого співробітництва з представниками ділових кіл і всіма, кому не байдужий розвиток громади.                              

                                                                              

Інші новини