17o

Як здійснюватиметься ремонт доріг у Калуській громаді у 2024 році?

  • 2024.03.29 15:01
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 98

У 2024 році значні кошти місцевого бюджету будуть спрямовані на допомогу ЗСУ.

Тому ремонт доріг, який такий необхідний з міркувань безпеки дорожнього руху, було вирішено провести з розтермінуванням оплати за виконані роботі.

29 березня на пленарному засіданні 63 сесії Калуської міської ради 8 демократичного скликання депутати схвалили рішення про надання дозволу управлінню житлово-комунального господарства Калуської міської ради на проведення закупівлі послуг «Поточний ремонт вулиць та доріг міста та старостинських округів». Цим самим дозволили проведення закупівель на суму 10 млн грн розтермінуванням оплати за виконані роботи на два роки.

- Наша задача – зберегти проїзний стан доріг. Ми навіть не говоримо про капітальний ремонт. Ми говоримо про вирізку фрезою і асфальтування, щоб хоч зберегти ті дороги. Є «швидкі», пожежні машини. Важливо забезпечити життєдіяльність громади хоча б на мінімальному рівні, — зазначив на засіданні сесії Калуський міський голова Андрій Найда.

Після проведення відповідних тендерних процедури, якщо такі відбудуться, фінансування робіт здійснюватиметься таким чином: 1 млн грн буде оплачено у 2024 році, решта – 9 млн грн – у 2025. Про що буде прописано в договорі. А також зазначена сума буде врахована при формуванні бюджету на наступний рік.

Інші новини