14o

Актуальні питання процедури публічних закупівель через систему Prozorro обговорили на семінарі у Калуші

  • 2023.09.05 14:16
    • Громада
  • 165

“Участь у публічних закупівлях через систему Prozorro, державних закупівлях та отримання державних замовлень” – тренінг на таку тему відбувся сьогодні, 5 вересня у Калуші.

  Захід організувала громадська організація «УФРА» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

  Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. «В умовах війни процедура публічних закупівель зазнала змін і не всі суб’єкти поінформовані, які правила тепер діють, які зміни відбулися в законодавстві. Тому тема є актуальною, а даний захід – корисним для його учасників», - переконаний член правління ГО «УФРА» Сергій Гумінілович.

  В ході тренінгу можна було більше дізнатися про переваги участі у публічних закупівлях через систему Prozorro; про те, як знайти тендер за тою чи іншою сферою діяльності; що таке «тендерна документація» та як підшотувати ідеальний пакет документів для тендеру; як зареєструвати свою пропозицію на участь у відкритих торгах і які особливості відкритих торгів у час війни; про «правило 24-х годин на виправлення неточностей»; що робити, коли Ви перемогли у тендері, але Вашу пропозицію відхилили; про порядок внесення змін у договір про закупівлю тощо. Цільову аудиторію заходу склали відповідальні особи, які займаються тендерами: представники мікро-, малого та середнього бізнесу, державних та комунальних органів і установ.

Інші новини