29o

Вже втретє наші польські благодійники з міста-побратима Горліце завітали до дитячого оздоровчого табору «Мінерленд» з подарунками

  • 2023.08.10 08:30
    • Громада
    • Культура
  • 226

Канцтовари, іграшки, солодощі і, звичайно, молоко, яке діти полюбили навіть більше ніж цукерки - все це вчора привезли до Калуша благодійники.

Міський голова Андрій Найда особисто зустрівся з представниками товариства Польського Червоного Хреста Piotr Mika та Albert Kuziów та разом з Аллою Терещенко, директоркою ПК «Мінерал» та організаторкою інтерактивного табору, подякував за підтримку та допомогу.

Понад 200 дітей різних соціальних категорій, які оздоровлюються в «Мінерленді», попри всі умови сьогодення мають змогу проживати щасливі миті свого дитинства, радіти та посміхатися. І все це завдяки небайдужим людям.

Взаємодія продовжується. Piotr Mika та Albert Kuziów поспілкувалися з очільником ГО «Чисті серця Калуш» Михайлом Найдою та обговорили ряд спільних майбутніх проектів.

Варто зазначити, що наші партнерські відносини з м. Горліце тривають вже понад 22 роки. А з початком повномасштабного російського вторгнення в Україну, Горліцька громада були одні з перших, хто простягнув руку допомоги українцям і нашій громаді зокрема.

Інші новини