13o

08 СЕРПНЯ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ МИРОСЛАВА ТИХОГО ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З НАДАННЯ ОДНОРАЗОВИХ ГРОШОВИХ ДОПОМОГ СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ ТА ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

  • 2023.08.08 17:10
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 191

На засіданні розглянули 5 звернень громадян та прийняли відповідні рекомендації щодо надання допомог.

Зокрема, сім’ям двох загиблих захисників рекомендовано виділити по 100 тис. грн. Сім’ям двох зниклих безвісти – по 50 тис. грн. Ще одне звернення, від сім’ї зниклого безвісти, розглянуть на наступному засіданні, оскільки необхідно додатково вивчити всі обставини справи. Ухвалені комісією рекомендації будуть винесені для затвердження на засіданні виконавчого комітету. 

Також цього дня під головуванням першого заступника міського голови Мирослава Тихого відбулося засідання МІСЬКОЇ КОМІСІЇ ЩОДО РОЗГЛЯДУ ЗАЯВ ПРО ВИПЛАТУ ГРОШОВОЇ КОМПЕНСАЦІЇ ЗА НАЛЕЖНІ ДЛЯ ОТРИМАННЯ ЖИТЛОВІ ПРИМІЩЕННЯ ДЕЯКИМ КАТЕГОРІЯМ ОСІБ. 

На засідання розглянули питання щодо перерахунку невиплаченої грошової компенсації у зв’язку із зміною показника опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України сім’ї особи з інвалідністю II групи внаслідок війни, сім’ї померлого ветерана війни з числа учасників АТО/ООС та семи сім’ям ВПО, з числа учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, а також питання про призначення грошової компенсації сім’ї особи з інвалідністю II групи внаслідок війни, з числа учасників бойових дій на території інших держав та сім’ї загиблого ветерана війни. З даних питань прийнято відповідні рішення.

Інші новини