15o

0З СЕРПНЯ ПІД ГОЛОВУВАННЯМ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ МИРОСЛАВА ТИХОГО ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З НАДАННЯ ОДНОРАЗОВИХ ГРОШОВИХ ДОПОМОГ СІМ’ЯМ ЗАГИБЛИХ ТА ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

  • 2023.08.03 19:35
    • Громада
  • 164

На засіданні було розглянуто 9 звернень громадян, та прийняті відповідні рекомендації щодо надання допомог. Зокрема, сім’ям трьох загиблих захисників рекомендовано виділити по 100 тис. грн. Сім’ям п’ятьох зниклих безвісти – по 50 тис. грн. Ще одне звернення стосувалося виділення коштів на лікування онкологічного хворого військовослужбовця. Рекомендовано виділити 15 тис. грн. Ухвалені комісією рекомендації будуть винесені для затвердження на позачерговому засіданні виконавчого комітету. 

Варто зазначити, що засідання даної комісії відбувалися раз у місяць. Однак, після нещодавньої зустрічі міської влади з ветеранами і висловлених побажань щодо пришвидшення процедури виділення допомог сім’ям загиблих, комісію скликали позачергово. І надалі засідання комісії з надання одноразових грошових допомог сім’ям загиблих та зниклих безвісти захисників відбуватимуться не раз на місяць, а відразу, як виникне така необхідність.

Інші новини