6o

Кавовий арт

  • 2023.03.17 14:16
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 266

Сьогодні соціальний менеджер Калуського міського центру соціальних служб Уляна Бялик та практичний психолог Тетяна Бедрій  організували та провели майстер-клас для працівників Територіального центру соціального обслуговування м. Калуша  на тему: «Кавовий арт».

Працівники територіального центру  ознайомилися з сучасним мистецтвом coffеe – art, спробували малювання кавою та працювали над розвитком емоційно-чуттєвої сфери, уяви. 

На занятті поєднувалася робота з іншими техніками та настроями учасниць. Усі бажаючі мали можливість поспілкуватися та спробувати освоїти новий вид мистецтва кавовий живопис.  Творчий процес  тривав понад півтора  години. Учасниці використовували один колір  - коричневий, але так багато відтінків і емоцій від роботи  із запашною кавою… Це їм допомогло розслабитися і абстрагуватись, відчути «тут» і «тепер». В учасниць з’явилися нові усвідомлення того, над  чим їм необхідно попрацювати, вдосконалитися та відчути невелике розвантаження.

          Зараз українці, як ніхто у світі, розуміють цінність життя. Як ніколи, ми насолоджуємось моментом «тут і зараз» і маємо навчитись по-справжньому цінувати кожен день. Не забуваючи про війну, і не забуваючи про себе.

Інші новини