12o

Представники профкому ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» звернулись до міського голови Андрія Найди з приводу ситуації з невиплатою зарплат працівникам підприємства

  • 2023.02.08 14:05
    • Громада
    • Економіка
  • 532
  Вчора ми повідомляли про позачергове засідання міської комісії ТЕБ та НС, на розгляд якої виносилось (вже вкотре) питання, яке стосується вкрай складної ситуації на нашому підприємстві ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».
   Наголошувалось на тому, що наслідки тривалих судових розглядів, що супроводжуються заблокованими рахунками, зупиненням усіх фінансових операцій (окрім сплати податків), на сьогодні вже набули загрозливого характеру.
   Передовсім, через вимушену зупинку роботи практично всього підприємства, громада опинилась в небезпечній ситуації, яка може спровокувати екологічну та соціальну катастрофу.
   Звісно, що міська влада не може (і не повинна) впливати на хід слідства, але найгіршим є те, що заручниками цієї тяжби стали прості люди – працівники ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ», які вже❗️третій місяць не отримують заробітної плати. А це величезна кількість сімей (близько 4 тисяч), які через обставини залишились без зароблених грошей.
   І сьогодні вже у відчаї представники профспілкового комітету ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ» прийшли до міського голови Андрія Найди просити допомогу у вирішенні наболілого питання.
   Треба зазначити, що з цього питання до різноманітних інстанцій неодноразово надсилались відповідні звернення, однак, на сьогодні позитивного результату немає. Але, однозначно, зупинятись на цьому аж ніяк не можна.
   Тому досягнуто домовленості з колективом підприємства про спільні дії. З цього приводу міський голова завтра ініціюватиме зустріч профспілкових активістів з головою обласної військової адміністрації Світланою Онищук.
   Про те, як будуть розвиватися події, інформуватимемо громаду.
Інші новини