11o

24 медалі різного ґатунку вибороли юні калуські спортсмени на Кубку Івано-Франківської області з карате

  • 2024.02.13 09:50
    • Громада
    • Спорт
  • 82

Успіхи юних каратистів.

   У змаганнях, що відбулися 11 лютого, взяли участь близько 80 дітей віком від 5 до 13 років з обласного центру, Коломиї та Калуша.

 Дев’ять представників калуської команди стали чемпіонами турніру. Це: Артем Підлетейчук, Дмитро Хемич, Павло Різник, Вероніка Пасічник, Вікторія Вашкевич, Ніколь Пероган, Олександр Псюк, Маркіян Сакулич, Вадим Каній.

 Калушани займаються у відділенні карате ДЮСШ Калуської міської ради та клубі "Окамі". Їхній наставник – голова Івано-Франківського осередку Української асоціації карате та Української федерації карате, тренер-викладач ДЮСШ, володар чорного паска, I-й дан, Володимир Сакулич. Він повідомив про наступні змагання, до яких готує своїх вихованців. Зокрема, на березень у Калуші заплановано один з етапів обласного турніру з карате – серед спортсменів до 16 років. Наступний етап цих змагань (серед молоді до 18 років) відбудеться у квітні в Івано-Франківську. Також попереду ще ряд відбіркових клубних та всеукраїнських турнірів на шляху до участі в чемпіонаті України.

Інші новини