13o

З нагоди Дня Конституції України відбулося покладання квітів до Каменю Незалежності

  • 2022.06.28 15:28
    • Громада
    • Культура
  • 283

Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України міський голова Андрій Найда, його заступниця Надія Гуш та представники громадськості поклали квіти до Каменя Незалежності та вшанували пам'ять всіх тих, хто відстоював незалежність Української держави на різних етапах її державотворення. Також говорили про Конституцію, яка ввійшла в наше життя, як головний гарант державності і демократії, незалежності і соборності України.

Українська Конституція має унікальне історичне коріння. Адже у той час, коли в Європі основним державним устроєм була абсолютна монархія, українці вже мали свій Основний закон – Конституцію Пилипа Орлика. Цей пам’ятний день відкрив перед українцями шлях до розвитку і зміцнення правової європейської країни.

Цьогорічний День Конституції відбувається в період повномасштабного вторгнення росії на українські землі. Разом, в єдності, кожен на своєму місці відстоїмо загальнонаціональні цінності нашої держави!

Міський голова подякував бійцям ЗСУ, які сьогодні захищають рідну землю, визначені Конституцією права на життя, освіту, свободу, в цілому - право вирости українцями!
Низький уклін та вічна пам'ять ГЕРОЯМ, які полягли за незалежність України!
ПЕРЕМОЖЕМО!
Слава Україні!
Інші новини