19o

Калуський центр соціальних служб провів тренінгове заняття до Дня матері для дітей з категорії внутрішньо переміщених на тему: «Моя мама найкраща».

  • 2022.05.06 10:11
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 444

Мама, мати, матуся! Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, яким ми звертаємось до найближчої, найдобрішої, наймилішої для нас людини, людини з прекрасним і гордим іменем — Мати! Її очі супроводжують дітей у далеких життєвих мандрах. Материнська ласка гріє нас упродовж усього життя.

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Матері.

Напередодні свята, 05 травня 2022 року практичні психологи Калуського міського центру соціальних служб організували та провели тренінгове заняття «Моя мама - найкраща» для дітей з категорії внутрішньо переміщених, де дітки мали змогу зробити власними руками вітальну листівку для найдорощої людини та зміцнити дружні стосунки між батьками та малечею.

Мамині уроки – на все життя. Мами люблять нас просто за те, що ми є. Вони нічого не просять натомість. А гарні діти стараються, щодня доводять свою любов найріднішій людині на землі.

Спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб вітають всіх матерів з Днем матері. Добра вам і здійснення сонячних материнських мрій і надій. Радості безмеж, вдячності від дітей. Хай Бог вам дає сили та спокою, щасливої долі, здоров’я на довгі літа!

Інші новини