10o

Калуські спортсмени перемагають у різних видах спорту

  • 2022.09.26 13:46
    • Спорт
    • Гордість нашої громади
  • 376
25-26 вересня у Командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та наближений вікових груп, який відбувся у м. Львові, калуські спортсмени, які тренуються в ДЮСШ Управління освіти здобули 10 призових результатів: два перших місця, по чотири других та третіх. Зокрема, Сеньків Олександр здобув дві золоті медалі зі штовхання ядра та метання молота!
   Щирі вітання переможцям та їх тренерам: Миколі Богоносюку, Марті Ханенків, Миколі Шевчуку та Ігореві Зарембі.
   На Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби «Олімпійські надії», який проходив 23-25 вересня у м. Хмельницькому, взяли участь спортсмени ГО БОРЦІВСЬКИЙ КЛУБ «КУЗНЯ ЧЕМПІОНІВ" та ГО «Атлант». Вихованці тренера Юрія Кірілова Беген Владислав та Єнкало Юрій посіли другі місця; тренера Андрія Кучми - Прокопів Надія - І місце, а Малкін Кирило – ІІІ місце.
  Футбольна команда 2010 р.н. (тренер Сергій Бурковський) у традиційному дитячому турнірі з ⚽️футболу "Кубок Бурштина-2022" стала???? переможцем серед шести команд Івано-Франківської, Львівської та Тернопільських областей. Команда футболістів 2011 р.н (тренер Андрій Телько) стала???? четвертою. Михайла Климишина визнано кращим захисником турніру.

Інші новини