16o

Робота над упорядкуванням каталога з творчими доробками калуських художників триває

  • 2023.03.31 10:21
    • Культура
  • 144

30 березня у концертній залі відбулася ще одна зустріч з митцями. На цей раз разом із першим заступником міського голови Мирославом Тихим, заступницею Надією Гуш та в.о. начальника управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради Ольгою Яковиною обговорили детальніше дизайн каталогу, який назвали «Арт Калуш».

  Переглянувши запропоновані презентаційні матеріали, учасники заходу обрали найоптимальніший варіант, який повноцінно розкриватиме художньо-мистецький потенціал громади. Вже точно відомо, що 60% всього змісту каталогу будуть займати світлини картин художників, решта – інформація про авторів, яку детальніше можна буде черпати через QR код. Каталог міститиме 60 ілюстрацій від 29 митців Калущини.

Випуск буде двомовним: українською та англійською. Передбачаємо, що каталог «Арт Калуш» буде мистецькою промоцією Калуської громади. Обговорили ще одне важливе питання – проведення арткласів для військовослужбовців, які проходять реабілітацію в одній з лікувальних установ міста. Розпочнуть вже незабаром – з наступного тижня.

Інші новини