17o

Калуська освітянка – фіналістка всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024»

  • 2024.04.18 12:30
    • Освіта
  • 69

Завершився перший тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2024». З-поміж найкращих педагогів Прикарпаття – представниця Калуської громади, вчителька Калуського ліцею №10 Оксана Логуш. Вона виборола 1 місце у номінації «українська мова та література».
Загалом у першому турі конкурсу змагалися 53 прикарпатських педагоги із закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти.
Оксана Іванівна Логуш працює вчителькою української мови та літератури 26 років, кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «вчитель-методист». Досвідчена, творчо працююча, ефективно використовує у своїй роботі методи компетентнісно орієнтованого підходу до організації освітнього процесу, добре володіє технологіями творчої педагогічної діяльності з урахуванням особливостей навчального матеріалу і здібностей учнів.
Її вихованці є постійними переможцями Всеукраїнського конкурсу-захисту учнів-членів Малої академії наук України з українознавства, Всеукраїнського мовно-літературного конкурсу імені Т.Г.Шевченка, Міжнародного конкурсу з українознавства, Міжнародного конкурсу імені П.Яцика. Є керівником шкільного музею „Народні скарби”.
Зараз калушанка представляє Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні. Вона успішно подолала півфінальний рубіж і вийшла до фіналу всеукраїнського конкурсу! Результат буде відомий у травні.
Щиро зичимо калуській педагогині Оксані Логуш перемоги!

Інші новини