8o

Калуська громада знову у скорботі - прийшла звістка про загибель калушанина Василя Фальовського

  • 2022.09.21 16:37
    • Актуально
    • Герої не вмирають
  • 286

Мар'їнка, Красногорівка, Мелітополь, Рубіжне, Сєверодонецьк... Це нескінченний список назв міст, містечок, сіл України, які, на жаль, вже рясно скроплені кров'ю наших захисників. А сьогодні знову ми отримали трагічну звістку із Бахмутського району: ввечері 20 вересня в бою з російським окупантом під селом Берестове загинув наш калушанин, військовослужбовець – Василь Ярославович ФАЛЬОВСЬКИЙ.

Немає слів, які, хоча б на мить, могли полегшити горе для матері, дружини, двох синів… В глибокій скорботі, родина та близькі Василя. І вся наша громада в ці дні переживає жахливу і непоправну втрату. Горе… Горе, яке неспіввимірне ні з чим, і з яким змиритися несила.
Схилімо голови у тихій молитві, віддамо шану ГЕРОЄВІ, який поклав своє життя за нашу волю, за волю України.
Василеві ФАЛЬОВСЬКОМУ 28 липня виповнилося 45 років. До війни працював на калуському підприємстві ТзОВ «ЗАВОД ДК ОРІСІЛ». Мобілізований у червні. Проходив службу в гірсько-штурмовій бригаді.
Висловлюємо співчуття родині загиблого Василя ФАЛЬОВСЬКОГО. Його пам’ятатимемо усі як великого патріота, відважного Воїна, сумлінного працівника, зразкового сім’янина та доброго товариша для багатьох.

Слава Героєві та вічна пам'ять вірному сину України!

Інші новини