9o

Калуська громада провела в останню путь воїна Небесного легіону Максима ЛАЗОРИШИНА...

  • 2023.01.23 13:47
    • Актуально
    • Герої не вмирають
  • 360

У березні бійцю було б лише 22…
Такими патріотами, як був Максим, не стають, ними народжуються. А впродовж життя вони лише міцнішають, згуртовують навколо себе таких же сильним духом та відважних задля добробуту та розквіту держави!


   За свої 21 Максим, будучи членом ГО «Молодий рух», Спілки католицької молоді, вірним фанатом Калуського футбольного клубу, встиг зробити багато корисних та потрібних справа для рідної України. А військовим твердо вирішив бути ще в 18 років та вступив до лав Державної Прикордонної Служби України, підписавши контракт. За роки служби отримав звання старшого сержанта.
   А скільки б ще зробив! Якби не підступний ворог та війна. Кулеметник відділення інспекторів прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування загинув, виконавши свій військовий обов'язок з честю і до кінця!
   Невимовний жаль та нестерпний біль… Пам'ять про відважного воїна Максима Лазоришина залишиться назавжди в серцях рідних, друзів, побратимів, кожного з нас.
   Твій подвиг, Герою, це приклад самовідданої любові до України, жаги до життя! Він надихатиме нове покоління на звершення для збереження свободи та незалежності рідної держави!
Вічна пам'ять Герою Максиму ЛАЗОРИШИНУ!
Вічна слава!

Інші новини