16o

Калуська громада попрощалася з Героєм Тимуром Тичковським

  • 2024.08.20 21:25
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 110

Сьогодні, 20 серпня, полеглого 42-річного мужнього Захисника провели в останню путь.

Тимур Тичковський народився у Калуші. Тут закінчив ЗОШ №6. Тимур рано втратив батька,тому йому довелося швидко подорослішати і піти працювати,аби бути опорою для сім'ї.

Служив у Збройних Силах України, а опісля створив сім’ю. У шлюбі народилися син Олександр та дочка Анна.

У 2014 році брав участь в антитерористичній операції, а з початком повномасштабного вторгнення росії – одразу 25 лютого 2022 року Герой став на захист рідної Батьківщини.

Боєць гідно та самовіданно служив старшим розвідником 2 відділення розвідки взводу розвідки спеціального призначення роти оперативного призначення стрілецького батальйону однієї з військових частин.

Вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність Батьківщини молодший сержант Тимур Тичковський, на превеликий жаль, загинув 16 серпня 2024 року на Донеччині.

Сьогодні рідні, друзі, мешканці міста, побратими прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву нашого земляка в ім’я вільної і незалежної України.

Хоробрий Воїн-професіонал, надійний побратим, люблячий батько, син, чоловік. Тимур Тичковський назавжди – у серцях рідних, друзів, побратимів. Назавжди – в історії героїчної боротьби України за вільне майбутнє.

Похоронили Героя на Алеї Слави міського кладовища у Калуші.

Світла пам’ять і слава Герою Тимуру Тичковському!

Інші новини