10o

Калуська громада незабаром матиме місто-побратим у Німеччині

  • 2022.08.16 15:15
    • Громада
    • Економіка
  • 287

     Ми відчуваємо підтримку всього світу у боротьбі з російським ворогом. Надають значну допомогу і наші міста-побратими із Польщі і Румунії. І от з’явилася перспектива налагодження партнерських стосунків із громадою німецького міста Ліппштадт, Північний Рейн-Вестфалія.
      Сьогодні міський голова Андрій Найда, за участі свого заступника Богдана Білецького та працівників управління економічного розвитку - начальника управління Юрія Соколовського та начальника відділу Олега Кузіва, обговорили питання майбутньої співпраці на онлайн-зустрічі з бургомістром Arne Moritz.
    Зокрема, очільник громади зазначив, що у Ліппштадт поки що тільки одне місто-побратим - із Нідерландів, і на засіданні мерії вони одноголосно проголосували за початок співпраці з Калуською міською територіальною громадою. І це тішить, нам довіряють, з нами хочуть налагоджувати зв’язки. Наразі вже готові допомагати у вирішенні питань під час війни, а після її завершення - продовжити співпрацю у різних галузях.
    Досягнуто домовленості підготувати необхідний пакет документів для підписання угоди про партнерську співпрацю в якнайкоротші терміни.
     Партнерство для нас дуже важливе. Сподіваємось, це буде продуктивна співпраця, яка матиме позитивний вплив та сприятиме розвитку нашої громади.

Інші новини