19o

Калушанин Олег Івахнюк, доброволець батальйону "Донбас", активно працює для Перемоги

  • 2022.05.10 16:28
    • Громада
  • 548
❗Усією Калуською громадою ми хвилювалися за долю ветерана АТО/ООС. У 2014 році в Попасній боєць був поранений і довгий час проходив лікування в Україні та за кордоном.
У Калуш з м. Чікаго повернувся 1 березня, зразу ж, коли почув, що в країні війна. З-за кордону привіз медикаменти для військовослужбовців - це найбільше, що міг взяти з собою.
☑Сьогодні Олег працює на волонтерському фронті поруч з друзями. Разом почали збирати та возити все необхідне хлопцям на передову. А також інші потрібні речі для людей, які залишилися на територіях, де ведуться активні бойові дії і в яких гуманітарна криза.
⬆️Допомагають друзі з Америки, Іспанії, Польщі та ін. країн, які шукають та передають таке потрібне тактичне спорядження для бійців. Завжди потрібні: білизна, берці, тактичні рукавиці, наколінники, плитоноски, каримати та ін. Доставляють і тепловізори, квадрокоптери й планшети до них тощо. Каже, що дуже важливо надсилати відгуки тим, хто передає гуманітарну допомогу. Зворотній зв'язок важливий, він заохочує ще більше робити добрі справи.
????Допомагають і працівникам ДСНС, які проводять розмінування територій.
За одну поїздку об’їжджають кілька точок. В Ірпінь та інші міста везуть продукти харчування, засоби гігієни, одяг. На передову доставляють те, що потрібно бійцям.
Найбільше запам’яталися діти в Києві – сироти, яким до 3-ох років. Каже волонтер, що малюки живуть у підвалах і постійно потребують дитяче харчування та памперси. Калушани були там вже чорити рази.
❗І знову волонтери готують бус на передову. Кажуть, що нашим бійцям дуже важливі дитячі малюнки. Вони пахнуть рідною домівкою… «Тому, якщо маєте, то приносьте у волонтерський пункт за адресою площа Героїв, 9», - каже Олег.
А ще хоче відвідати місця, у яких зазнав поранення… І дуже болить душа… За Україну, на народ, за дітей, які безневинно страждають.
Олега Івахнюка ще чекає реабілітація, але зараз війна…
І всі ми працюємо на ПЕРЕМОГУ!????????
Щира вдячність Олегу і кожному волонтеру за колосальну працю!
Разом здолаємо ворога!
Інші новини