27o

Калушанин Ігор Гриньків посів 5 місце на Чемпіонаті України з вільної боротьби

  • 2024.06.17 12:33
    • Спорт
  • 68

Упродовж 2 днів, 15-16 червня, найсильніші борці з усієї країни,а це понад 150 учасників, у столиці Прикарпаття – Івано-Франківську, боролися за титул чемпіона України з вільної боротьби FS 2024 серед чоловіків.

Серед 17 борців Прикарпаття Калуську громаду представляв Ігор Гриньків, який посів 5 місце чемпіонату. Вітаємо борця і його тренера Анатолія Ганущака. Дякуємо за чудовий результат!

Учасників та переможців вітали заступник Міністра молоді та спорту України Олексій Нікітенко, президент асоціації спортивної боротьби України Юрій Копитко, народний депутат України, перший віцепрезидент асоціації спортивної боротьби України Едуард Прощук.

Відвідали фінальну частину змагань і міський голова Андрій Найда разом із секретарем Калуської міської ради Віктором Гільтайчуком.

Заключні 10 поєдинків визначили володарів чемпіонських титулів у 10 вагових категоріях.

– Я мав честь вручити заслужені нагороди чемпіону та призерам у ваговій категорії 79 кг, – відзначив А. Найда. – Рівень проведення Чемпіонату України з вільної боротьби FS 2024 безсумнівно відповідав стандартам європейського та світового масштабу. Дякуємо народному депутатові України Едуарду Прощуку за ту левову частку зусиль, які він докладає на благо розвитку спортивної галузі Прикарпаття та всієї України.

Інші новини