12o

КАЛУШАН ЗАПРОШУЮТЬ ЗАЗИРНУТИ ДО «МУЗИЧНОЇ СКРИНЬКИ»

  • 2024.04.16 17:37
    • Культура
    • Дозвілля
  • 59

Ансамблеві і сольні твори українських та іноземних композиторів у виконанні учнів дитячої музичної школи — у концертній програмі «Музична скринька».
«У програмі концерту будуть представлені обробки українських народних пісень, сучасних українських композиторів, а також твори, які вже стали класикою, — анонсують організатори. —
Запрошуємо вас насолодитися багатством звучання фортепіанних ансамблів, українського народного інструменту – бандури, інструментальних композицій, вокальних дуетів та солістів.
Наші юні та талановиті вихованці допоможуть всім присутнім хоча б на трохи відволіктися від нелегких буднів, поринути у світ дитинства і музики. Наші двері гостинно відчинені всім поціновувачам музичного мистецтва!»
Концерт організовують у рамках грантової програми Міжнародної організації з міграції (МОМ), за фінансової підтримки Yoshiki Foundation America, який спрямованій на творчі та інклюзивні ініціативи, пов’язані з музикою.
На завершення робочого тижня знайдіть час для мистецтва. Тривалість концерту — 40 хвилин.
Захід відбудеться у п’ятницю, 19 квітня, у актовій залі корпусу №1 Калуської дитячої музичної школи (м. Калуш, вул. С.Бандери, 11). Початок о 15:00.

Інші новини