19o

Калушан запрошують до спортивно-оздоровчих занят

  • 2024.03.11 14:10
    • Громада
    • Соціальна сфера
  • 71

Відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування м.Калуша надає послугу соціальної адаптації особам з інвалідністю та пенсіонерам територіальної громади.

Соціальна послуга соціальної адаптації – це комплекс заходів, що здійснюються з метою активного гармонійного пристосування осіб похилого віку та осіб з інвалідністю до умов соціального середовища, усунення або пристосування їх вікових чи фізичних обмежень життєдіяльності для підтримки соціальної незалежності, збереження та продовження соціальної активності.

✅На сьогодні на обліку у відділенні перебуває 172 особи. Упродовж лютого місяця для них проведено 12 спортивно-оздоровчих занять, 9 - зі скандинавської ходьби на стадіоні «Хімік». За зазначений період надано понад сотню соціально-побутових, медичних послуг, в тому числі вимір артеріального тиску, масаж та ін. Медична сестра за лютий місяць відвідала 23 особи, які перебувають на обслуговуванні в територіальному центрі.

????Опановували слухачі Університету ІІІ віку й сучасні інформаційні технології на курсах комп’ютерної грамотності. У лютому відбулося чотири таких заняття. Також знайомилися з основами роботи на планшеті, сенсорному телефоні.

Проводить відділення й інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань соціального захисту населення.

Інші новини