31o

Калуш чекає завершальний етап реалізації проекту з реконструкції стратегічного магістрального водопроводу на вул. Ринкова (перепідключення водопроводу І, ІІ черг)

  • 2023.06.06 17:04
    • Громада
  • 263

Оскільки це питання є великої складності та вимагає значних часових і матеріальних ресурсів, вирішення багатьох організаційних питань, сьогодні скликали спеціальну розширену нараду, щоб не випустити жодної важливої деталі в процесі підготовки.

????Керівники всіх дотичних служб і підприємств, медичних установ, підрядних організацій на сьогодні мають чіткі алгоритми взаємодії. Це дає підстави вважати, що в цілому ми готові до робіт, проведення яких запланували з 27 до 30 червня. Але заздалегідь інформуємо громаду міста про наші наміри, бо мешканцям міста також слід підготуватись до цього.
В першу чергу всім треба знати, що протягом виконання робіт (а це орієнтовно три доби поспіль) подача води буде припинена на все місто. ❗️Тому слід кожному продумати як зробити запас питної води.
Водночас визначили дві локації на території міста (пл. Героїв та в районі «п’ятачка»), де буде здійснюватись підвіз питної води для населення.

✅ Більш детально про всі заплановані роботи, терміни виконання будемо повідомляти громадськість через офіційні ресурси міської ради.

Інші новини