13o

Релоковане підприємство у Калуші відкрило фірмовий магазин

  • 2023.07.24 14:55
    • Громада
    • Економіка
  • 240

Рівно місяць минув від презентації у Калуші фабрики з пошиття спеціалізованого одягу для медичних працівників і представників індустрії краси. І от 24 липня компанія In White відкрила фірмовий магазин – перший у нашому місті і десятий в Україні.

Тут представлено широкий спектр топової продукції релокованого підприємства: хірургічні костюми (80 % усього асортименту), лікарські халати, поло... Загалом близько 800 позицій і 60 моделей одягу.

Також можна придбати спеціалізоване взуття (зокрема, ортопедичне і таке, що легко відчищається) та аксесуари. Діятимуть спеціальні дисконтні цінові пропозиції, які не можуть не сподобатися відвідувачам - запевнив керівник компанії Павло Астахов. «Ми раді бачити у нас різних покупців. І, насамперед – лікарів, медсестер і медбратів, студентів-медиків, представників б’юті сфери.

Магазин стильної і якісної уніформи розташований за адресою: м. Калуш, вул. Литвина, 30 а. Працюємо з 10:00 до 18:00 щодня, крім вихідних». У відкритті фірмової крамниці In White взяли участь представники медичних закладів нашої громади, Калуської філії обласного центру зайнятості, управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

Інші новини