15o

Делегація з області - голова обласної ради Олександр Сич, перший його заступник Василь Гладій, заступник Микола Палійчук, депутат обласної ради Михайло Якимчук та міський голова Андрій Найда оглянули прихисток у Калуському фаховому коледжі культури та мистецтв. 

  • 2023.08.03 17:53
    • Громада
  • 243

 Новостворений прихисток на базі Фахового коледжу культури і мистецтв облаштований коштом обласного бюджету, який вже з 1 вересня відчинить свої двері для внутрішньо переміщених студентів, їх сімей й евакуйованих викладачів закладу культури з Херсону.

✅Оглянули й приміщення навчального закладу. Тут облаштовані хореографічні та актовий зали, надійне й безпечне укриття, яке є показовим у нашому місті.

✅Разом з гостями міський голова Андрій Найда відвідав ще й «Льодову арену», щоб на місці спланувати спільні дії щодо активізації експлуатації приміщення. Адже кошти з обласного бюджету виділяються чималі, а заклад не окуповує себе через те, що працює лише взимку. Розглянули ідею започаткувати в цьому приміщенні проведення й інших заходів протягом всього року. Наприклад: облаштувати майданчики зі штучним покриттям для таких видів спорту, як баскетбол, волейбол; залучити до закладу додаткові команди та розвивати різні спортивні напрямки. 

Керівництво закладу отримало доручення напрацювати механізми втілення цих ідей.

Інші новини