12o

Онлайн-аукціон стартував: митці закликають придбати картини та допомогти реабілітаційному центру "4. 5. 0 Прикарпаття"  

  • 2024.07.08 15:54
    • Громада
    • Культура
  • 112

41 лот від 17 художників з Калуської громади представлено на онлайн-аукціоні, який стартував 8 липня. «За ініціативи місцевих художників та КЗ «Музейно-виставкового центру Калуської міської ради» розпочинаємо онлайн-аукціон з благодійною метою. Частина коштів з цього проекту буде направлена на підтримку реабілітаційного центру ветеранів війни «4.5.0. Прикарпаття», - зазначають організатори.

Також повідомляють умови проведення онлайн-аукціону, який доступний за посиланням: https://www.facebook.com/meckalush/posts/pfbid02psBP3DKnCaNGqTRuderc2EsypCkxfevdVXSRQNh1MyXiaQLHCWKVa155mARTDBwAl?rdid=UTPAdhu5gQ5kzH9s

(сторінка Комунального закладу «Музейно-виставковий центр Калуської міської ради): 

1. На кожному лоті вказана стартова ціна. Кожен крок збільшення ставки – від 100 грн. 

2. Термін дії ставки – 48 год з моменту опублікування.

3. Термін дії аукціону – до 1 серпня включно. 

4. Дійсними вважаються лише коментарі під цим дописом.

5. Після закінчення онлайн-аукціону з переможцями зв’яжуться організатори для узгодження деталей придбання. 

6. Придбати та переглянути лоти можна буде у Виставковій залі «Музейно-виставкового центру Калуської міської ради» (м. Калуш, вул. Дзвонарська, 5), а також буде можливість отримати їх поштою.

Реабілітаційний центр для ветеранів війни «4.5.0 Прикарпаття» - мрія полеглого Героя Олеги Перегуди, яку втілюють в життя дружина Василина разом з родиною та побратимами загиблого Захисника. Його відкриття заплановане вже у серпні.

Інші новини