7o

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі «Електричної енергії» - ID: UA-2022-12-27-019231-а. КП "Міськсвітло"

  • 2023.02.01 13:24
    • Житлово - комунальне господарство
  • 222

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 Закупівля проводиться відповідно до Особливостей, затверджених Постановою КМУ №1178 від 12.10.2022р. зі змінами

 Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКСВІТЛО", Код ЄДРПОУ:31789170, Місцезнаходження: 77300, Україна , Івано-Франківська обл., Калуш, ВУЛИЦЯ ГІРНИКА, будинок 9, Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «09310000-5 Електрична енергія».
  2. Ідентифікатор закупівлі: – UA-2022-12-27-019231-a
  3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреби замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері послуг з постачання електричної енергії та відповідно до потреб попередніх років.
  4. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення в межах передбачених кошторисом КП "МІСЬКСВІТЛО" для організації закупівлі комунальних послуг на 2023 рік.
  5. Очікувана вартість предмета закупівлі: 5 760 000,00 грн з ПДВ (кошти місцевого бюджету України).

Очікувана вартість предмету закупівлі розрахована виходячи із загальної кількості кіловат електричної енергії та тарифів на послуги з постачання електричної енергії у попередніх роках та її вартості у постачальника «останньої надії».

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Ціна (тариф) за одиницю товару (1кВт*год електричної енергії) ґрунтується на всіх фактичних складових ціни електроенергії та включає в себе:

- закупівельну ціну/середньозакупівельну ціну електричної енергії на відповідному ринку;

- тариф, встановлений Регулятором для оператора системи передачі за передачу електричної енергії;

- націнку постачальника за послуги з постачання електричної енергії;

- витрати на сплату податків і зборів (обов’язкових платежів) та інших платежів,

- усі інші витрати, необхідні для належної поставки електричної енергії.

 Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями.

Інші новини