20o

ІЗ ПРИВОДУ ЗАБОРГОВАНОЇ ЗАРПЛАТИ ПРАЦІВНИКАМ ОЧИСНИХ СПОРУД ЗАСІДАЛА МІСЬКА КОМІСІЯ ТЕБ ТА НС

  • 2024.06.19 17:09
    • Надзвичайні ситуації
  • 73

Сьогодні, 19 червня відбулося позачергове засідання міської комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
До Калуської міської ради звернулася ініціативна група працівників цеху НіОПСВ ТОВ «Карпатнафтохім» із проханням посприяти у виплаті заробітної плати працівникам цеху. Заборгованість утворилася за період від жовтня 2023 року до травня 2024 року.
Невиплата заробітної плати може спричинити звільнення працівників цеху, повну зупинкою технологічного процесу очистки промислових та стічних вод, а, відтак, надзвичайну ситуацію техногенного характеру для всієї громади.
Члени комісії заслухали звернення представниці ініціативної групи працівників Анни Козак і доповідь заступника генерального директора товариства Яреми Рудика.
Комісія ТЕБ доручила керівництву ТОВ «Карпатнафтохім» вжити ряд заходів щодо погашення заборгованості працівникам цеху. Управлінню економічного розвитку міста також доручено спрямувати звернення щодо сприяння у виплаті заборгованої заробітної плати працівникам цеху та недопущення виникнення надзвичайної ситуації на території Калуської міської територіальної громади до співзасновників ТОВ «Карпатнафтохім». Звертатимуться і до народних депутатів України Едуарда Прощука і Олега Марусяка, а також до голови Івано-Франківської ОДА Світлани Онищук. Термін виконання — до 21 червня 2024 року.

Інші новини