26o

Івано-Франківський національний університет нафти і газу розпочав екологічний моніторинг на території Калуської міської територіальної громади

  • 2021.06.17 17:04
    • Надзвичайні ситуації
  • 654

За результатами переговорної процедури на закупівлю послуги «Запровадження екологічного моніторингу стану довкілля, контролю засоленості поверхневих і підземних вод, зон просідань та гірничих розробок на території гірничо-хімічних підприємств міста Калуш та сіл Сівка-Калуська і Кропивник», управлінням з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради укладено договір №06 від 14.06.2021 року «Про надання послуг» з Івано-Франківським національним університетом нафти і газу.

17.06.2021 року розпочали роботу працівники кафедри геодезії та землеустрою Івано-Франківського національного університету нафти і газу, а саме: проведено візуальне обстеження житлових будинків по вул. Івана Франка в с. Кропивник, встановлено гіпсові маяки та деформаційні марки у фундаменти житлових будинків. Обговорено основні напрямки виконання моніторингових робіт спільно з представниками управлінням з питань надзвичайних ситуацій міської ради та старостою Кропивницького старостинського округу.

Також розпочато моніторингові дослідження по вул. Європейська в місті Калуш.

Інформація про результати досліджень і надалі буде висвітлюватись на офіційному сайті Калуської міської ради.

 

Інші новини