30o

Ще один завод з «нуля» готується до відкриття у Калуші

  • 2024.07.10 13:38
    • Громада
  • 88

Сьогодні під час наради з питань релокації підприємств та грантової діяльності міський голова Андрій Найда зустрівся із директором ТОВ «Катерфел" Володимиром Богуцьким.

 Підприємство, яке зареєстровано в травні цього року в Калуші, спеціалізуватиметься на виробництві нетканих текстильних виробів технічного та промислового призначення.

Це буде завод з "нуля". Наразі проводять ремонтні роботи у приміщенні, яке орендували. Закупили необхідне обладнання, очікують на його доставку. Вже у вересні, коли монтуватимуть устаткування, планують перші запуски виробництва. Будуть працювати дві лінії, а від так робота буде тривати безперервно, у дві чи три зміни. До грудня зможуть працевлаштувати до 50 осіб. Потрібні будуть слюсарі, механіки, технологи, бухгалтер, кладовщики та ін.

У пошуку працівників вже співпрацюють з центром зайнятості. Також охочим отримати роботу можна телефонувати за номером 0676343363.

"Подяка власникам виробництв, які обирають нашу громаду для розвитку бізнесу, а, відповідно, й економіки як нашої громади, так і України загалом!" - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини