12o

У Калуському ліцеї №6 облаштовують зону для дитячого відпочинку

  • 2024.07.01 13:00
    • Громада
    • Освіта
  • 41

Учнівсько-педагогічний колектив цього освітнього закладу завжди активно долучається до різноманітних грантових проєктів. Так, нещодавно Калуський ліцей №6 став учасником проєкту від організацій ChangeX та The LEGO Foundation.

«Виконавши умови проєкту - 10 кроків, які включали різноманітні завдання, заходи та ігри для дітей, ліцей отримав 40 000 грн на встановлення дитячої гірки», - повідомила директорка закладу Віра Питуляк. Сьогодні, 1 липня, малеча громади вже успішно її випробувала, а ще діти взяли участь у спортивній естафеті. 

Переможців та учасників змагань нагороджують подарунками від Калуської організації Товариства Червоного Хреста України, голова Зінаїда Хемич.

Команда ліцею №6 продовжує роботу над проєктом, щоб доотримати ще 10 000 грн на придбання гойдалок. Таким чином на території ліцею буде обладнана повноцінна зона для дитячого відпочинку, яка стане чудовим місцем для школярів та всіх дітей громади, які часто бувають на території освітнього закладу. 

Також планують взяти участь ще в одному проєкті від організацій. 

«Щиро дякуємо ChangeX та The LEGO Foundation за організацію таких гарних проєктів. Спасибі учням, педагогам та директорці Калуського ліцею №6 Вірі Притуляк за їхню ініціативність та плідну роботу, яка дає такі позитивні результати у напрямку залучення міжнародних донорів», - зазначив міський голова Андрій Найда.

Інші новини