6o

Благодійний фонд презентував результати досліджень житлових проблем ВПО

  • 2024.10.21 10:26
    • Громада
    • Все для внутрішньо переміщених осіб
  • 58

У п’ятницю, 18 жовтня, команда благодійного фонду «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» презентувала важливий звіт досліджень місцевих політик у сфері житлових проблем внутрішньо переміщених осіб у Калуській громаді. Участь у заході також взяли заступниця міського голови Наталія Кінаш, представники управлінь комунальної власності, соціального захисту населення, ради ВПО при Калуській міській раді.

Під час дослідження благодійники аналізували: 

- національні житлові програми, які реалізуються у громаді; 

- місцеві житлові програми направлені на забезпечення житлових прав; 

- інформаційну доступність. 

Ці напрацювання здійснювались в межах проекту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації внутрішньо переміщених осіб», який реалізується за підтримки Управління Верховного комісара ООН у справах біженців. 

– Презентація звіту підкреслила важливість співпраці на всіх рівнях — від громад до міжнародних організацій, – переконаний міський голова Андрій Найда. – Завдяки зусиллям БФ «СТАБІЛІЗЕЙШН СУППОРТ СЕРВІСЕЗ» ми отримали низку надважливих рекомендацій, цінних інструментів для вирішення житлових питань, що допоможуть поліпшити якість життя внутрішньо переміщених осіб у Калуській громаді. Щира подяка команді фонду за активну роботу у вирішенні проблемних питань внутрішньо переміщених осіб, за їхню небайдужість та високу оцінку нашій роботі в напрямку підтримки ВПО.

Інші новини