19o

НЕГАЙНО ПОТРІБНО ВИРІШУВАТИ ПРОБЛЕМУ З ВИПЛАТОЮ ЗАРПЛАТИ НА ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ»

  • 2024.07.24 16:37
    • Актуально
    • Громада
  • 31

Працівникам ТОВ «Карпатнафтохім» і досі належним чином не виплачують заробітну плату.

Від жовтня минулого року працівники нафтохімічного товариства, фактично, не отримували плати за виконану роботу. Періодично їм видавали по тисячі-дві гривень. Люди постійно пишуть заяви на звільнення.

Ситуації надали розголосу у червні. Відтоді з цього приводу відбувалися засідання міської комісїі ТЕБ та НС. Не вирішили проблему і 500 тис. гривень, які Калуська міська рада Калуська міська рада попередньо спрямувала на ТОВ «Карпатнафтохім». 

Сьогодні, 24 липня, працівники товариства вкотре мали зустріч із міським головою Калуша Андрієм Найдою. 

«Ми жодним чином не розуміємо позиції власників. Люди не знають, що їм робити далі. Учора заяви на звільнення написали ще троє працівників. Такою небезпечною ситуація як зараз – ще не була, — зазначив міський голова Андрій Найда. — Ініціюємо якнайшвидшу зустріч з власниками ТОВ «Карпатнафтохім». Діалог необхідний! Не лише працівники, але й ми хочемо зрозуміти, що вони думають робити далі з ситуацією, що склалася. Сподіваємося, що хоча б онлайн-зв’язку нам вдасться добитися». 

У разі звільнення працівників товариства, нікому буде працювати на об’єктах критичної інфраструктури, зокрема, очисних спорудах.

Інші новини