5o

Колишній льонозавод у с.Боднарів продовжує цікавити потенційних інвесторів

  • 2021.10.08 10:05
    • Актуально
    • Економіка
  • 990
Завдяки відкритості у роботі Калуської міської ради та інших здійснених заходах у сфері інвестиційної діяльності Калуська міська територіальна громада надалі цікавить потенційних інвесторів.
  Підтвердженням цього став візит представників бізнесу у с.Боднарів Калуської територіальної громади. Після  ознайомлення гостей  з вільними виробничими площами та приміщенням колишнього льонозаводу у приміщені міської ради відбулась робоча зустріч гостей з міським головою Андрієм Найдою спільно з заступником міського голови Богданом Білецьким, у ході якої обговорювались можливі варіанти та механізми відновлення роботи промислових  площадок у с. Боднарів. Також було відзначено важливість підготовки спеціалістів у системі професійно-технічного навчання для забезпечення потреб сучасних виробництв кваліфікованими кадрами.
   У вищезгаданому заході також брали участь начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів та староста с. Боднарів Олег Дрогомирецький, які організували проведенння даної зустрічі.
   На даному етапі  потенційними інвесторами буде опрацьовуватись отримана у результаті візиту до нашої громади інформація для прийняття подальших рішень, щодо налагодження можливої співпраці.  
Інші новини