11o

Зустріч міських голів  Калуша та Долини   

  • 2021.10.22 11:38
    • Економіка
  • 632
  21 жовтня у приміщенні Калуської міської ради відбулась зустріч  міських голів м. Калуша - Андрія Найди  та  м. Долини - Івана Диріва  під час  якої обговорювались питання налагодження співробітництва між територіальними громадами Східної  Бойківщини разом з  Агенцією розвитку ОТГ Прикарпаття  та Івано-Франківським регіональним відділенням Асоціації міст України.
     У зустрічі також брали участь  Ігор Мельничук - виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття,  Мар’яна Табакевич - начальник управління туризму і проектної діяльності Долинської міської ради, Юрій Соколовський – начальник управління економічного розвитку міста Калуської міської ради і Олег Кузів – начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції  управління економічного розвитку міста.
        У ході зустрічі було прийняте рішення про перенесення   міжнародного Бойківського інвестиційного форуму «EXPO 2021», який був запланований на 18-19 листопада 2021року, на травень наступного року у зв’язку законодавчими обмеженнями, пов’язаними з розповсюдженням захворюваності на COVID-19. Основні заходи в рамках форуму відбуватимуться у містах Калуші та Долині.
Інші новини