8o

Потенційні інвестори повторно відвідали Калуську міську територіальну громаду

  • 2021.07.23 13:59
    • Громада
    • Економіка
  • 1117

         Потенційні інвестори, що  зацікавлені у спорудженні  виробництва будівельних матеріалів на території промислової зони у м.Калуші  повторно  відвідали Калуську міську територіальну громаду. Візит гостей та їх зустріч з міським головою Андрієм Найдою організовано відділом з питань інвестицій та міжнародної інтеграції    управління економічного розвитку міста Калуської міської ради.

       Під час робочої зустрічі представники інвестора ознайомили присутніх  про суть інвестиційного проекту,  основні етапи його реалізації,  висновки,  документи відповідних державних структур щодо екологічності  та безпечності майбутнього виробництва.  Орієнтовна вартість інвестицій становитиме 12 млн. дол. США.  Планується створення  близько 170 робочих місць.  Очільник громади подякував гостям за увагу до нашого міста, як привабливого інвестиційного майданчика для створення нових  промислових підприємств,   та запевнив у максимальному сприянні реалізації інвестиційного проекту  зі сторони Калуської міської ради.  У робочій нараді та у обговоренні деяких технічних аспектів підключення до інженерно-технічних комунікацій майбутнього підприємства  у промисловій зоні Калуша  брали участь перший заступник міського голови Мирослав Тихий, заступник міського голови Богдан Білецький, яким також добре відома виробнича сфера,  адже вони донедавна працювали на керівних посадах у галузі промисловості,  а також начальник відділу з питань інвестицій та міжнародної інтеграції Олег Кузів   та начальник   управління економічного розвитку міста  Юрій Соколовський.  

         На даному етапі співпраці з інвесторами буде проведений аналіз та визначення оптимальних варіантів облаштування інженерно-технічної інфраструктури та їх вартість.

Інші новини