21o

Інтерактивна бесіда «Чому виникають конфлікти?»

  • 2023.09.08 10:49
    • Соціальна сфера
  • 168

Кожен із нас, як і мільйони людей у всьому світі, зараз переживає складний період змін – і зовнішніх, і внутрішніх. Змін в усьому, що раніше здавалося таким звичним, сталим і зрозумілим.

  Ситуація в країні ніби поставила все довкола нас на паузу, змусила відмовитися від важливих повсякденних речей, особистого спілкування та зустрічей з рідними, друзями, колегами, позбавив можливості пересуватися у просторі та подорожувати, а дітей – щоденних забав і пізнання довкілля. Багато хто нині відчуває пригніченість й розгубленість, втративши контроль над ситуацією.

   З нагоди Дня благодійності, який традиційно відзначається 05 вересня, в  Калуському міському центрі соціальних служб, 07 вересня 2023 року  працівники мобільної бригади соціально-психологічної допомоги спільно з представниками Дитячої точки Спільно організували інтерактивну зустріч з соціально незахищеними категоріями та категоріями з числа внутрішньо переміщених осіб, де в приємній атмосфері мали змогу поспілкуватись один з одним, поділитись своїми переживаннями та думками, чому виникають конфлікти та непорозуміння і як можна їх запобігти.

  На завершення заходу, за підтримки UNICEF  та Української фундації «Громадське здоров’я»  всі присутні отримали засоби гігієни та продукти харчування.

  А працівникам було приємно чути слова подяки за підтримку та допомогу від учасників заходу.

  Нагадуємо, що у нашій громаді, за підтримки UNFPA, Уряду CANADA та БФ "Батерфлай" працює мобільна бригада соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства. Контактний номер телефону: 0676003146 або за адресою: вул. Героїв України 9а (вул. Пушкіна 9а).

   Проєкт #СПІЛЬНОСоціальніПослуги впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KfW). В Консорціум входять:Українська мережа за права дитини , Partnership for Every Child / Кожній дитині , СОС Дитячі Містечка Україна , ГО "Соціальна Синергія" , Громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників" , Громадська організація «Всеукраїнська організація "Клас"»

Інші новини