20o

Інтегрована підтримка через міждисциплінарні мобільні команди

  • 2022.08.26 14:52
    • Соціальна сфера
  • 265

Мобільна бригада Калуського міського центру соціальних служб в рамках проекту "Інтегрована підтримка через міждисциплінарні  мобільні команди" за сприяння  дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ)  в Україні у рамках СПІЛЬНО програми співпраці з органами  місцевої влади, продовжує працювати з внутрішньо переміщеними особами, надаючи юридичну та соціально-психологічну  підтримку. 

   Попри наявні  можливості гуманітарної допомоги, нашим співмешканцям  потрібні розмови. Розмови про теперішнє і майбутнє, адже інколи важко зорієнтуватися їм у своїх думках і болях. За бесідами нам часто розкриваються навіть ті, кому не вистачає слів, щоб описати свою біль чи образу,  та ті, кому не вистачає сліз щоб описати те, що бачили очі. 

   Робота мобільної бригади вкрай потрібна.  Часто учасникам ММК вдається здійснити невеличкі бажання ВПО за що отримують щирі посмішки та гучні дякую. Учасники  зустрічі зізнаються про найзаповітніші мрії - повернутися додому, обняти рідних та знову побачити друзів яких війна  розкидала по всіх куточках України, тай по всьому світу.

   Мобільна бригада продовжує свою роботу, продовжуємо допомагати тим, кому особливо важко і тому що маємо таку можливість завдяки участі в проекті та всілякій підтримці міської влади. Віримо в нашу Перемогу та знаємо що  цю віру і шлях до неї потрібно толерувати щодня.

Калуський міський центр соціальних служб

Інші новини